Dalkörök baráti találkozója Csobádon

 
 
Dalkörök baráti találkozója Csobádon
 
2017. július 7.
 
 
 
A Bugoczi Lászlóné vezette, „Összefogás Csobádért Egyesület” 2017. július 8-án, Csobádon, a Polgármesteri hivatal nagytermében, kiváló hangulatú baráti összejövetelt szervezett, az egyesülettel kapcsolatot tartó dalkörök részvételével. 
 
Jó volt tapasztalni az egyesület minden egyes tagjának őszinte-, baráti-, önzetlen vendégszeretetét, a találkozó megszervezése és lebonyolítása érdekében végzett odaadó lelkesedését, odaadását. 
 
A találkozón résztvevő dalkörök: a „Szirmai Széprózsák Hagyományőrző Népdalkör”, a „Rásonysápberencsi Nyugdíjas Klub Dalköre” az „Összefogás Csobádért Népdalkör” magas színvonalat képviselő, bemutatkozó rövid műsorát követően, közös „örömdalolásra”, majd a vendéglátók által kínált vacsora elfogyasztására és nagyon jó hangulatú baráti beszélgetésre, szórakozásra került sor. 
 
 
A NYÉSZ elnöke köszöntőjében az összejövetel mások számára is példát mutató- és adó-, magas színvonalú kapcsolatokat teremtő-, és az idősebb korosztály tartalmas időtöltését eredményező hasznos jelentőségét hangsúlyozta. A résztvevő dalkörök a kezdeményező Csobádiak nagyszerű kezdeményezésén felbuzdulva, elismerésük és köszönetük kifejezést követően, ígéretet tettek hasonló összejövetel megszervezésére.