Nyugdíjasok üdültetése Hajdúnánáson - 2017

 
Nyugdíjasok üdültetése Hajdúnánáson
 
2017. augusztus 7-től
 
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége, rekreációs programjai sorában, augusztus 7-től, három éjszaka-, négy napos időtartammal, négy turnusban, mintegy százhetven nyugdíjas üdültetését szervezte meg Hajdúnánáson, a Bányász üdülőben. 
 
 
 
 
A nyugdíjas pénztárcához igazodó árban-, bőséges ellátással megszervezett üdültetés nem csak a pihenésre, hanem bizonyos gyógyászati kezelések igénybevételére is lehetőséget biztosított. A résztvevőket az időjárás is kegyeibe fogadta, a programok (fürdés, szafari buszos városnézés, esti zenés összejövetelek, stb.) pedig kiváló kikapcsolódásra/szórakozásra is lehetőséget biztosítottak. 
 
 
Vendégeket is fogadtunk, hiszen a negyedik turnusban, Érdekvédelmi Szövetségünk szervezésében a Fejér megyéből, Székesfehérvárról érkezett lelkes nyugdíjas csoport élvezhette a fürdőhely adottságait. A résztvevők itt, nagyon jó hangulatban eltöltött időjét, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy szinte mindenki jövőre szintén igénybe szeretné venni Érdekvédelmi Szövetségünknek ezt a szolgáltatását.