Hajdúnánási pihentető programok 2018. nyarán is

 
Gondolatok a kellemes, visszaemlékezésre okot adó,
hajdúnánási pihentető programok után…
 
 
Kánikula, hűsítő strand, nagyszerű baráti társaság, házias-, bőséges étkezési lehetőség, és ahogyan mondani szokás: „zene, móka, kacagás”.
 
Sokszínű-, és ismereteket is bővítő programmal, szórakoztató kikapcsolódással és egy kis nótázással, táncolással vegyítve telt az a néhány nap Hajdúnánáson.
 
 
Mindebben részesülhettek azok, az a csaknem kétszázötven nyugdíjas, akik reszt vettek a B-A-Z. Megyei Önkormányzat támogatásával, az Érdekvédelmi Szövetség által Hajdúnánásra öt turnusban szervezett, négynapos üdültetési programban. 
 
A szállás és étkezési lehetőséget a korábbi Bányász üdülő, a kedvezményes fürdőbelépőt az „Aranyszalma” gyógyfürdő, az esti szintetizátoros- és tangóharmonikás zenét Varga Lajos barátunk biztosította. 
 
 
Ki-ki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást és elfoglaltságot bíztosító elfoglaltságot: városnézésen vehetett részt, zenekísérettel kedvére nótázhatott, táncot tanulhatott, vagy éppen táncolhatott, de találtunk alkalmat az Érdekvédelmi Szövetség tevékenységét érintő érdeklődő kérdések ismertetésére éppúgy, mint a napközben felüdülést jelentő fürdőzésre, úszásra, sportolásra is.
 
A NYÉSZ által, ez évben harmadik alkalommal szervezett program nagyon kedvező fogadtatásban részesült, egyöntetű vélemény alapján folytatására /barátságos-, a nyugdíjas pénztárcához igazodó költségei miatt is/ nagyon nagy igény mutatkozik. Ahogyan a NYÉSZ elnöke elköszönt minden egyes csoporttól: „Veletek, jövőre ugyanitt!” Ugyanis várhatóan 2019. augusztus 01-i kezdettel (az időpontot az üdülővel egyeztetve lekötöttük), turnusonként: 3 éjszaka-, négy nap időtartamban, augusztus 16-ig, hasonló fizetési- és jelentkezési feltételekkel, mint ebben az évbe, Érdekvédelmi Szövetségünk megszervezi.
 
 
A lehetőséget, a részvétel feltételeit, honlapunkon a jövő év elején természetesen  közzétesszük!