Az „Összefogás” Nyugdíjas Klub, vidám szüreti bállal búcsúztatta az őszt

 
 
Az „Összefogás” Nyugdíjas Klub,
vidám szüreti bállal búcsúztatta az őszt
Vasgyári Közösségi Ház
 
2019. október 16.
 
 
Tánc, nóta, kacagás, jó kedv, sőt vidám szüreti felvonulás és minden, ami szükséges az igazi szüreti mulatsághoz, az sajátja volt annak a bálnak, amit az „Összefogás” Nyugdíjas Klub, egész éves programja részeként szervezett, október 16-án, a Vasgyári Közösségi Házban. 
 
 
A Klub tagjai és barátaik igazán jól érezték magukat, szórakoztak, táncoltak, nótáztak. A bál a résztvevők, alkalomhoz illő nótás felvonulásával – melyet Durda István, klubtag szervezett – kezdődött. A nótához a zenét tangóharmonikával, Varga Lajos szolgáltatta és igazi báli hangulatot teremtett szintetizátorával a táncolóknak is. 
 
A felvonulást a klub vezetőjének köszöntője követte, aki azt fejtette ki, hogy a mai szüret nemcsak a termények-, gyümölcsök betakarításáról szól, hanem arról is, hogy az év folyamán a klub tagjai programokban gazdag évet tudhat maga mögött, „birtokolhatnak” és e vonatkozásban még koránt sincs „minden termés betakarítva”. 
 
 
Az estébe nyúló, felhőtlen szórakozás-, vidám együttlét, igazi kikapcsolódás, felüdülést jelentett a résztvevőknek, melyet ez évben /ilyen körülmények között/ még egyszer, december 11-én, az élőzenés, évzáró Luca napi bál alkalmával kívánnak megismételni.