Megalakulása 10. évfordulóját ünnepelte
a Gárdonyi Géza Nyugdíjas Klub Egyesület

 
2019. július 4-én, székhelyén, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban ünnepelte
10. születésnapját a Gárdonyi Géza Nyugdíjas Klub Egyesület
 

Stefán Istvánné a nyugdíjas közösség vezetője, visszaemlékezésében szólt az elmúlt 10 esztendő programokban bővelkedő éveiről, a klub összetartó-, valódi közösséget formáló erejéről, melyben az előző klubvezetőnek, Gáspár Györgynek is jelentős szerepe volt, és név szerint szertettel emlékezett meg azokról a klubtagtársakról, akik sajnos már nem érhették meg a 10. évfordulót.

A klubot köszöntötte Kerek Judit, a Tapolcafürdőért Közhasznú Egyesület elnöke is. Kedves színfoltja volt az ünnepségnek, hogy az elnök asszony, édesanyjával közös énekléssel is köszöntötték a jelenlévőket.

 

Érdekvédelmi Szövetségünk nevében Teszárovics Miklós, a NYÉSZ elnöke köszöntötte a klubot és adta át a Szövetség, ez alkalomra szóló Oklevelét. A köszöntőket követően Vass Virág Fruzsina, középiskolás tanuló, hivatásosokat is megszégyenítő, magas színvonalú előadásában, József Attila: Ady c. versét szavalta el.

A jó hangulatot, a finoman elkészített vacsora és a hangulat fokozásához szükséges kellékek mellé, Varga Lajos tangóharmonika játékával biztosította.