A NYÉSZ. 2021. évi MUNKA- és RENDEZVÉNY PROGRAMJA

 

A NYÉSZ. 2021. évi MUNKA- és RENDEZVÉNY PROGRAMJA

(Az oldalon látható felvételek, a korábbi évek hasonló programjain készültek.)

 

A koronavírusos pandémiára való tekintettel az Országos Operatív Törzs döntéseit messzemenően betartva várhatóan 2021. május közepéig rendezvényeink megtartását szüneteltetjük. A további rendezvényeink megtartása is a járványhelyzet engedte lehetőségek figyelembevételével történik!!! Arra biztatjuk korosztályos társainkat, hogy minél többen éljenek a vírus elleni oltás ingyenes lehetőségével, és oltassák be magukat. Tulajdonképpen a saját magunkért, családunkért, és az egymásért érzett felelősségünk is ezt diktálja! 

 

 • Elnökségi üléseket, illetve tagszervezet-vezetői értekezletet, további, a honlapunkon közzétett intézkedésig, telefonon, illetve levélben megküldött értesítés alapján, az elnök hív össze! Nagy valószínűséggel a /szabályoknak megfelelően/ Küldöttgyűlésünket is /az elmúlt évihez hasonlóan/ online fogjuk megtartani.
 
 • A szokásos, Encsen áprilisban megtartandó és a Költészet Napjához köthető Versmondó Verseny is elmarad, helyette (külön értesítés alapján) május második felében tartunk Versmondó Versenyt, Edelényben. Javasoljuk, hogy a versmondók, megyénk kiváló költője, Kalász László verseinek interpretálásával készüljenek! 
 
 • Az Alsózsolcán, és Szikszón megtartandó dalos és dalkörös összejöveteleket szintén kénytelenek vagyunk jövőre, jobb esetben az őszre halasztani. Indoka egyszerű: a vírusjárvány akadályozza a fellépők felkészülését, másrészt mindkét rendezvény nagy nézőközönséget vonz, és a fertőzés lehetősége fenn áll!
 • Hasonló indokok miatt marad el az „Országos Szenior Sportvetélkedő, Ózd” is. 
 
 • Szabadtéri program keretében június 26-án (szombat, unokákat is várunk!) Bükki túra: Lillafüred (Találkozás 10.00 órakor, Lillafüreden a Kisvonat állomásnál. Lillafüred tanösvény. Bővebben a honlapon, illetve levélértesítés alapján kapnak tájékoztatót tagszervezeteink!
 • Július 26-tól, augusztus 13-ig, Hajdúnánás (3 éj/4 nap, teljes ellátással, első nap ebédtől, negyedik nap ebédig: 24.000 Ft. A fürdő közvetlenül az üdülő szomszédságában található. Jelentkezéseket a júl. 26-29-ig, júl. 29- aug. 01-ig, aug. 01-04-ig, aug. 04-07-ig, és aug. 07-10-ig tartó turnusokba, telefonon történő foglalással, majd június 15-én, 17-én, 22-én, 24-én, és 29-én, 10.000 Ft előleg befizetésével a jelentkezés sorrendiségében fogadunk el! A bekerülési költség, az étkezés /érkezéstől, távozásig/ és a szállás költségeit tartalmazza, nem tartalmazza a kollektív fürdőbelépő-, ill. a 3 napra /1200Ft./ élőzenés esti program költségét!)
 • Szeptember 11. /szombat/ Encs, Nemzedékek Találkozója.*
 • Október 03-08-ig, Szováta és az Erdélyi Sóvidék. (5 éjszaka/6 nap, wellness, teljes svédasztalos ellátás, három csillagos szállodai elhelyezés, kétágyas szobákban, kirándulások, külön részletes program szerint. Jelentkezéseket telefonon, illetve június 15-, 17-, 22-, 24-, és 29-én, a 10.000 Ft. előleg befizetésével fogadunk el!)
>
 • Az ősz folyamán (szeptember, október, november hónapokban) különbuszos kirándulásokat tervezünk, melyekről honlapunkon részleteket közlünk.
 
 • November 13. /szombat/ A „Tüdőgyulladás Világnapja” alkalmával, „Séta az egészséges tüdőért.” /Külön terv szerint!/ Unokákat-, hozzátartozókat is szívesen várunk! 
 • December 10. /péntek/ Aktivisták, segítők köszöntése.

*Részletes ismertető és a jelentkezési lap, esetleg más programok is honlapunkon, www.baznyesz-miskolc.hu  folyamatosan megtalálható lesz!