Az év első Tagszervezet-vezetői Értekezlete

 
 
Bizonyára mindenki kellemesen „vészelte át” az év végi ünnepeket! De hát az élet ilyen, megy tovább! „…Köröttünk már az Élet csörtet…”, mondta volt Ady, vagyis munkához kell látnunk! Köszönjük a küldött kedves üdvözleteket, jókívánságokat! Mi is kívánunk Kedves Mindnyájatoknak, és valamennyi nyugdíjas társunknak: jó erőt-egészséget, sikereket, szerencsét, boldogságot, jobb megélhetési lehetőséget, és együttmunkálkodásunkban kedvezőbb működési feltételeket!
 
 
 
B-A-Z. Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége, ez évi első tagszervezetvezetői értekezletét, február 14-én, (péntek) 10.00 órai kezdettel tartja, szokott helyén, a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban. (Miskolc, Lenke u. 14. sz. A Lenke utca a Soltész Nagy Kálmán utcából nyílik, megközelíthető a villamos Soltész Nagy Kálmán utcai megállójából /Gépipari- ill. Villamos ipari technikumtól/, a Szinva hídon át a Vízügyi Igazgatóságnál balra, az utca végén).
 
Az értekezlet Napirendje:
 
1. A NYÉSZ. 2020. évi program részletes megbeszélése.
Előadó: Teszárovics Miklós
2. Aktuális időspolitikai kérdések
Előadó: Teszárovics Miklós
3. Információk az Országos Nyugdíjas Parlament, időszerű tevékenységéről
Előadó: Lukács András
4. Különfélék, egyebek, bejelentések.
Az év kezdésével, és a NYOSZ. tevékenységével kapcsolatos információk.
A Generációnk magazin 2020. évi előfizetése
Hajdúnánási üdülés. (Lehet még jelentkezni, az aug. 5-7-ig, ill. az aug. 7-11-ig levő csoportokba. Kellő számú jelentkezés esetén aug. 11-14-ig is indul csoport.
 
Délben, a szokásos szerény vendégül látás.
Délután lehetőség van a február 14-én kezdődő Kocsonya Fesztivál eseményeinek látogatására!
 
Az új évi Generációnk előfizetése még mindig lehetséges. A fontos, időseket érintő információkat hordozó magazin ára, nem jelentősen (1400Ft./év), de emelkedett. A NYOSZ díjazza azokat a szervezeteket, amelyek több lapot igényelnek, és az irodánkban veszik át a küldeményeket.
 
A 2020. évi tagdíj – átérezve tagszervezeteink nehéz anyagi helyzetét – ez évben sem változik, továbbra is 5000 Ft. / tagszervezet / év marad. Kérjük mihamarabbi befizetését!
 
A tagszervezetek vezetőinek munkáját segítő értekezletünkre kérem megjelenésedet! Halaszthatatlan akadályoztatásod esetén helyettesítésedről, kérem, gondoskodjál!
 
 
Üdvözlettel:
Teszárovics Miklós
NYÉSZ elnök