Érdekvédelmi Szövetségünk 

KÖZLEMÉNYE

 
 
 
A B-A-Z. Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi
Szövetségének közleménye
 
Az Érdekvédelmi Szövetség elnöksége – tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre – az alábbiakban tájékoztatja tagszervezeteit és a kedves honlaplátogatókat:
 
 Kéri tagszervezeteit, valamint az idősebb korosztály tagjait, hogy az Országos Operatív Törzs-, és a helyileg illetékes önkormányzatok intézkedéseit kísérjék figyelemmel, s a döntéseknek messzemenő figyelembevételével, azt betartva, annak maradéktalanul eleget téve járjanak el!
 
 Kerüljék azokat a helyeket, ahol sokan vannak, különösen a zárt tereket,  a csoportos rendezvényeket, és lehetőség szerint a tömegközlekedést! 
  
 Kerüljék az érintkezést lázas betegekkel, vagy olyan hozzátartozóval, aki köhög, tüsszög, lázas!
 
 Gyakran és alaposan mossanak kezet, szappannal és vízzel!
 
 Kerüljék a puszit, az ölelést, és a kézfogást!
 
 Szellőztessenek gyakran!
 
 Egyenek sok gyümölcsöt, zöldséget és vitamindús ételeket!
 
 Ha tüneteik vannak (például láz, szárazköhögés, izomfájdalom), akkor ne személyesen menjenek a háziorvoshoz, hanem telefonon hívják a háziorvosukat!
 
A kialakult helyzetre tekintettel, a B-A-Z. Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Miskolc, Kazinczi Ferenc 3. sz. alatti irodája – további intézkedésigzárva tart, az ügyfélfogadás szünetel.
 
A szóróanyagon és a honlapunkon is közzétett programjainkat felfüggesztjük, a programok, rendezvények megtartásának idejéről a tagszervezeteinket és honlapon a honlaplátogatókat, a tevékenységünk iránt érdeklődőket, időben tájékoztatni fogjuk.
 
 
  Teszárovics Miklós
       NYÉSZ
                 elnök