Rendkívüli információk, a rendkívüli esztendő végéhez közeledve!

 
Kedves Tagszervezetvezető Úrhölgy/Úr!
 
 
ELHUNYT STEFÁN ISTVÁNNÉ, MARIKA, MISKOLC M. J. VÁROS IDŐSÜGYI TANÁCSÁNAK, és A NYÉSZ ELNÖKSÉGÉNEK TAGJA, A GÁRDONYI GÉZA NYUGDÍJAS KLUB ELNÖKE.
 
Reménykedtünk, hogy gyógyultan jön ki a kórházból, ahová kétoldali tüdőgyulladás gyanújával bevitték. Óriási fájdalommal vesszük tudomásul a szomorú tényt, hogy búcsúzni kényszerülünk pótolhatatlan elnökségi tagunktól.
 
Az élet viszont megy tovább, és kénytelenek vagyunk a kialakult helyzethez alkalmazkodni!
 
A járvány második hullámának meredeken emelkedő szakasza zajlik ma Magyarországon. A fertőzöttek száma folyamatosan emelkedik. Cél, az ország működőképességének megtartása, és a vírus terjedésének megakadályozása. Nagyon fontos az általános óvintézkedések betartása és nagy az egyéni felelősség szerepe a védekezésben, különösen az utóbbi időben bevezetett szigorú intézkedések-előírások betartásában. A vírusterjedés megfékezése érdekében kerülni kell a tömeg-, és a zárt térben megtartott rendezvényeket, azokat a helyeket, ahol sokan vannak. Lehetőleg tartani kell a szociális távolságot, és nagyon fontos a kéz gyakori alapos fertőtlenítése! Kiemelten fontos az idősek és a krónikus betegek védelme!
 
Kérek mindenkit, hogy fokozott figyelemmel tartsa be az általános óvintézkedéseket, és ha lehet, mindenki oltassa be magát influenza ellen!
 
Figyelemmel a fentiekre:
 
* A 2020. évre tervezett alábbi rendezvényeinket kénytelenek vagyunk lemondani:
 
o November 06. Tagszervezetvezetői értekezletet. (ez évben már nem tartunk!)
 
o November 14. /szombat/ A „Tüdőgyulladás Világnapja” alakalmából tervezett, „Séta az egészséges tüdőért.” KÉSŐBBI IDŐPONTBAN MEGTARTJUK!
 
o November 30. /hétfő/ NYÉSZ. elnökségi ülést.
 
Anyagi helyzetünk nem engedi meg a tagszervezetekkel történő folyamatos levelezést, ezért:
 
 Kérjük: kísérjétek figyelemmel a folyamatosan frissülő honlapunkat. Ezen minden információt időben közlünk!
 
 Mellékeljük a NYOSZ levelét, mely a „Generációnk” magazin 2021. évi szervezésével kapcsolatos. Kérlek benneteket, ennek megfelelően járjatok el!>>>>>>Ide kattintva nyílik meg a NYOSZ idevonatkozó oldala! 
 
 Megrendelhető a Nyugdíjas Kalendárium 2021, (790.- Ft/db.), lehet igényelni elérhetőségünkön, november 26-ig.
 
 Fontos! Irodánk fenntarthatósága érdekében a tagdíjak befizetése (évek óta: 5000Ft./év/szervezet). Nov. 19-én, 26-án, és december 3-án, 10-én, 10-11,30 óra között, irodánkban várjuk a befizetéseket! (tagdíj, újság, kalendárium)
 
 Hamaros honlapunkon megjelenik a NYÉSZ. 2021. évi programterve. Véleményeiteket, javaslataitokat, elérhetőségeinken kérjük!
 
Miskolc, 2020-11-03.
 
Őszinte barátsággal kívánok 
minden egyes nyugdíjas társamnak:
Jó erőt, egészséget! A mihamarabbi találkozásig:
 
Teszárovics Miklós
NYÉSZ. elnök