Újra indítjuk szervezetünk életét...

 


Újra indítjuk szerevezetünk életét...

2020.  június 2.

 
 
Tagszervezetek Vezetői részére
Működési területükön! 3/2020. sz. NYÉSZ. levél
 
Kedves Tagszervezetvezető Úrhölgy/Úr!
 
Köszöntöm, a karantént-, és az elszigeteltséget immár több mint száztíz napja elviselni kényszerülő türelmes és kevésbé türelmes korosztályos társaimat. Az élet – úgy tűnik – kezd visszatérni a normál kerékvágásba, de ettől függetlenül az óvatosságra továbbra is szükség van, hiszen egy második hullám kialakulása fenyegető árnyként van jelen világszerte.
 
Mi azonban reménykedünk abban, hogy újra – a megfelelő előírásokat-szabályokat betartva – működhetnek tovább tagszervezeteink, és gőzerővel beindulhat a NYÉSZ munkája is. Sok telefonhívást és internet megkeresést kapunk: sok időstársunknak hiányoznak közösségeik, programjaink. Bár a karantén valamennyiünket ilyen, vagy olyan mértékben elzárt a külvilágtól, az irodánk sem működött, az elnökség (ha tartalék lángon is), végezte munkáját, erről bővebben a tagszervezetvezetői értekezletünkön szólunk.
 
A B-A-Z. Megyei és Miskolc Városi NYÉSZ, ez évi második tagszervezet-vezetői értekezletét, július 17-én, (péntek) 10.00 órai kezdettel tartja, szokott helyén, a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban.
 
 
(Miskolc, Lenke u. 14. sz. A Lenke utca a Soltész Nagy Kálmán utcából nyílik, megközelíthető a villamos Soltész Nagy Kálmán utcai megállójából /Andrássy Gyula Gépipari Szakgimnázium és Szakközépiskola/, a Szinva hídon át a Vízügyi Igazgatóságnál balra, az utca végén).
 
Az értekezlet Napirendje:
 
1. Tájékoztató a NYÉSZ. elnökségének legutóbbi tagszervezetvezetői értekezlet óta
végzett munkájáról.
 
* Előadó: Teszárovics Miklós
 
2. Aktuális feladatok, második féléves programok megbeszélése.
 
* Előadó: Teszárovics Miklós
 
3. Különfélék, egyebek, bejelentések.
 
* Hajdúnánási üdülés. Egyelőre, nincs változás! Reményeink szerint, addigra csendesedik a járvány, és egy újabb hullám sem akadályozza meg üdülésünket!
Az üdülő – természetesen a megfelelő szabályok, fertőtlenítések folyamatos betartásával – készen áll fogadásunkra. Az értekezletig (elérhetőségeinken) kérjük jelezni, ha valahol változás van a jelentkezéseknél! 
A jelentkezéseket július 17-én lezárjuk!
 
A Nemzedékek Találkozója időpontja: szeptember 19-ére változott!
 
* Tagdíj befizetéseket kérjük rendezni!
 
A NYOSZ „Balatoni Randevú 2020” elnevezéssel, aug. 30-, szept. 3-ig, (5 nap, 4 éjszaka; klímás, teljesen felszerelt mobil házban, 2 ágyas szobákban, 27.000 Ft./fő; Balatonfüreden üdülést szervez. 
Érdeklődni lehet: 2020. július 20-ig: Horváth Istvánné, Julinál a 06/1/210-0326, ill. 30/574-9097 telefonon, ill. nyosz@enternet.hu e-mail címen.
 
 
Délben, a szokásos szerény vendégül látás.
 
A tagszervezetek vezetőinek munkáját segítő értekezletünkre kérem megjelenésedet!
 
Halaszthatatlan akadályoztatásod esetén helyettesítésedről, kérem gondoskodjál!
 
Üdvözlettel: 
Teszárovics Miklós
elnök
        Miskolc, 2020. július 02.