Aktuális Kulturális Programok

 
ProgramPont

zenés, videó-programajánló


 

PROGRAMAJÁNLÓ

 
2019. október 26. szombat 19:00
 
Pál Utcai Fiúk - Akusztik koncert
 
 
A Pál Utcai Fiúk zenekar ezen az estén egy nagyon különleges műsort fog bemutatni kiegészülve vendégzenészeivel Szücs ’Qka’ Krisztiánnal, Albert Zoltánnal (fúvós hangszerek) és Dióssy Ákossal (billentyű). Az ezen az estén hallható dalválogatás a PUF több mint 35 éves múltját egyszerre foglalja össze, értelmezi újra és ünnepli. Hallhatók lesznek dalok a kezdetek kezdetéből és a jelenből is egyaránt, hiszen a készülő új PUF lemezről is eljátszik majd egy pár dalt a zenekar.
Az egykor pénzfeldobással hangszert választó utcai kölyökbandából verbuválódott zenekar 1990-ben adta ki első lemezét, majd 1994-ig folyamatosan jelentek meg az albumok.  A banda jelenleg is folyamatosan koncertezik és az új lemezén dolgozik, amit a PUF rajongók nagy örömére 2019 őszén be is mutatnak majd!
 
Jegyár: 3600 Ft
 
 
 
2019. október 30. szerda 19:00
 
Michael Cooney: Nicsak, ki lakik itt?
Bohózat két felvonásban
 
 
 
A bohózat főhőse Eric, aki egy házban lakik feleségével, Lindával és albérlőjükkel, Normannal. Eric már két éve van állás nélkül, de ezt nem merte otthon bevallani, inkább társadalombiztosítási csalásokból tartja el magát. Egyre újabb és újabb - nem létező - bérlőket jelent be, akik valamennyien halmozottan hátrányos helyzetűek, így számtalan jogcímen érkezik kisebb-nagyobb összegű támogatás a férfi bankszámlájára. Ez remekül megy mindaddig, amíg megérkezik a házba egy társadalombiztosítási ellenőr, és innentől kezdve elindul a hazugságok végeláthatatlan sorozata.
 
 
Jegyár: 3900 Ft
 

JEGYVÁSÁRLÁS:
Miskolci Kulturális Központ jegyirodában
3525 Miskolc, Rákóczi u.2. (bejárat a Széchenyi utca felől)
 
Továbbá jegyek kaphatók az InterTicket országos jegyirodai hálózatban, 
valamint online a muhamiskolc.hu és a jegy.hu-n.