MEGHÍVÓ Moldova György könyvbemutatójára

 

Moldova György, nyugdíjasokról írt,

„Kegyelemkenyér” című

legújabb könyvének bemutatója és dedikálása

Moldova György írásait mindig is nagy érdeklődés kíséri. Írásai központjában általában, a dolgos „egyszerű emberek” a „mindennapi hősök” életkörülménye, élethelyzete áll. Riportkönyvei valós problémákkal foglalkoznak. Saját maga, több mint hetven könyve megjelenését követően úgy nyilatkozik, hogy „Rossz könyvem van, de hazug, tisztességtelen az nincsen.”

 

A Kossuth-, József Attila-, Pulitzer Díjas író, nyolcvanötödik születésnapja alkalmából megjelent legújabb „Kegyelemkenyér” című könyve, most a nyugdíjasok élethelyzetéről, életminőségéről ad hiteles képet.

Az író könyvének bemutatójára, a könyvek dedikálására, (a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház és a BAZ. NYÉSZ szervezésében) 2017. március 20-án, 13 órai kezdettel, a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban (Miskolc, Lenke u. 14. sz. a Lenke utca a Soltész Nagy Kálmán utcából nyílik, megközelíthető a villamos Soltész Nagy Kálmán utcai megállójából /Gépipari- ill. Villamosipari technikumtól/, a Szinva hídon át a Vízügyi Igazgatóságnál balra, az utca végén) kerül sor.

A rendezvényen Moldova György beszélgetőpartnere, Borkúti László könyvtáros.

A szervezők ez úton is tisztelettel hívnak és várnak minen érdeklődőt,
akiket érdekel Moldova György írói munkássága!

 

Vissza a kezdőoldalra!