Aktuális Kulturális Programok

 
ProgramPont

zenés, videó-programajánló


 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

 

2019.11.23. DSZ - "Erzsébet-Katalin-Jolán napi bál"
Időpont: 2019. november 23-án 17 órától
 
Belépő: 700 Ft.
 
A jó hangulatról Vass Gyula gondoskodik.

 

20191123 dsz erzsebet katalin jolan napi bal

2019. november 12. kedd 19:00
 
HAJÓS ANDRÁS ÖNÁLLÓ ESTJE
 
 
"A leküldött ember" - zenés agyi tárlatvezetés
 
Jegyár: 3300 Ft
 
 
 
2019. november 20. szerda 19:00
 
FUGATO ORCHESTRA: HIBRID DALOK
Verses koncert Lackfi Jánossal
 
Művészi és könnyed, hagyományos és innovatív, értelmes és érzelmes… Kibékíthetetlennek tűnő ellentétek egységgé formálása, stílusok és kultúrák találkoztatása éppúgy jellemzi Lackfi János költészetét, mint a 13 fős Fugato Orchestra hangzásvilágát. Az elektronikával, dobbal, basszusgitárral és énekesekkel kiegészített szimfonikus kamaraegyüttes vezetője, Alpár Balázs a különböző műfajok lényegi energiáit egyesíti hibrid zenéjében.
 
A Hibrid dalok műsora Lackfi János kifejezetten a Fugato Orchestra számára írt új szövegeire és a hibrid tematika mentén válogatott korábbi verseire épül. A zeneszámokat összefűző szövegeket maga a szerző adja elő.
 
Jegyár: 2800 Ft
 
 
 
2019. november 23. szombat 19:00
 
JÁROM AZ UTAM - PÁL DÉNES EMLÉKIDÉZŐ ESTJE
 
 
Járom az utam - egy est Pál Dénessel és kedvenceivel
 
Pál Dénes estje különleges kikapcsolódást kínál azok számára, akik szívesen vesznek részt egy izgalmas időutazásban. Az énekes csokorba szedte és újragondolta azokat a dalokat, amelyek élete és pályája során fontossá váltak számára. Zenekarával új, lendületes és fiatalos hangzást adnak az örökérvényű slágereknek, élvezhetővé téve azokat minden korosztály számára. A koncert programjában helyet kapnak a legnagyobb magyar előadók, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa és sok más legendás énekes dalai emlékekkel, sztorikkal fűszerezve olyan formában, ahogyan azt csak Dénestől hallhatja a közönség.
 
 
Jegyár: 3500 Ft
 
 
 
 
2019. december 1. vasárnap 19:00
 
CSÍK ZENEKAR
 
 
 
Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy már 30 éve töretlen erővel, az idő, a divatok múlásával nem törődve, a nehézségeket leküzdve, a sikereket ügyesen kezelve létezik és dolgozik.
„Jövőbeli műsorainkban a közönségünk által szeretett igényes, sokszínű zenei világunkat visszük tovább az új dalainkban, miközben megidézzük azokat a régi szép összeállításokat is, amelyek nemcsak a mi szívünkben, a közönségünk lelkében, hanem az utóbbi évtizedek magyar zenei palettáján is nyomot hagytak végérvényesen.”
 
Nos, ez a Csík Zenekar.
 
 
Jegyár: 4600 Ft
 
 
 
2019. december 14. szombat 19:00
 
MARGARET ISLAND SZIMFONIK
Csend turné 2019
 
 
Szimfonikus hangszerelésben csendülnek fel a Margaret Island slágerei és legfrissebb szerzeményei a 2019-es országjáró Csend turnén. A hét fős zenekart a Heuréka Pop Orchestra kíséri az este folyamán.
 
Közreműködők:
Lábas Viki - ének
Füstös Bálint - gitár
Törőcsik Kristóf - basszusgitár
Verók Tamás - gitár
Koltay Kurszán - zongora
Gerendás Dániel - dob
Sárkány Bertalan - ütőhangszerek
 
 
Jegyár: 6500 Ft, 5500 Ft
 
 
 
2019. december 20. péntek 19:00
 
ZSÉDA koncert / Miattad Karácsony
 
 
 
Zséda pályafutásának eddig eltelt 25 éve alatt sokszor, sokféleképpen lopta már be magát a szívünkbe. Tucatnyi dala vezette a slágerlistákat, valamennyi albuma bearanyozódott. Ezer módon mesélt érzésekről, szerelemről, az emberi lélek csodáiról, és mindezek árnyékos oldaláról is. Azon kevesek közé tartozik, akinek sikerült olyan új karácsonyi dalt, dalokat alkotnia, ami mára részévé vált az Ünnepnek.
 
Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia. Minden együtt lesz ezen az estén, hogy újra megszülessen a varázslat, mint már annyi alkalommal korábban.
 
Jegyár: 4800 Ft
 
 Tovább a jegyvásárláshoz
 
 
2019. december 27. péntek 19:00
 
 
ST. MARTIN JUBILEUMI KONCERTJE:
Valóra vált álmok
 

 
„A 25. Valóra vált álmok című jubileumi lemezem megjelent, természetesen ezekből kapnak ízelítőt és a legismertebb, legközkedveltebb dalok csendülnek fel a műsor repertoárjában ezen az estén. A kiváló Szolnoki Szimfonikusok mellett, nagyszerű session zenész barátaim és a virtuóz harmonikaművész Keresztes Sándor lesznek a koncert fellépői.
A világzenei folk elemek lüktetését, dinamikáját, a lírai jazz finomságát, a pánsíp mélységét, misztikus hangzásának fúzióját szeretnénk színpadra hívni.”
 
Jegyár: 4900 Ft
 
 
 
 
2019. december 28. szombat 15:00
 
RAY COONEY: PÁRATLAN PÁROS
 
 
 
Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett… Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik.
 
Szereplők:
Száraz Dénes, Kiss Ramóna/Bugár Anna, Mezei Réka Léda, Gesztesi Károly, Harmath Imre, Száraz Dénes/Suhajda Dániel/Pintér Gábor, Kiss Zoltán/Pintér Gábor, Pintér Gábor
 
 
Jegyár: 3900 Ft
 
 
 
2019. december 29. vasárnap 19:00
 
MAGIC SHOW II. - NE HIGGY A SZEMEDNEK!
 

 
A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel, ismét Miskolcra érkezik egy megújult előadással Magyarország leglátványosabb országjáró bűvész- és illúzió show-ja!
Felkészültél életed legvarázslatosabb estéjére? Bűvészet, illúzió, gondolatolvasás, manipuláció és még számos a tudomány által megmagyarázhatatlan mutatvány vár Rád! Tapasztald meg a varázslatos mutatványokat a saját bőrödön, hisz számtalan trükkben a közönség is részt vehet!
 
A műsor 6 éves kortól ajánlott.
Az előadás 120 perc egy szünettel.
 
Jegyár: 5200 Ft, 4700 Ft, 3700 Ft
 
 
 
2020. január 8. szerda 19:00
 
EGY FESS PESTI ESTE - Kamarás Iván KoncertJE
 
 
 
Az EGY FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert-est. A ‘20-as ’60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi, a Meseautótól, a Jamaikai trombitáson át, a Kicsit Szomorkás a hangulatomtól,  a Villa Negráig.
A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy FESS BAND zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálva rántják le a sok évtizedes pókhálót. Semmiképpen nem hagyományos, „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja. Azt az arcát, amit csak kollegái, barátai és családja ismernek. EGY FESS PESTI ESTE, ahol ahol egész család szórakozik.
 
Jegyár: 4400 Ft
 
 
 
A műsor- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!
 
JEGYVÁSÁRLÁS:
Miskolci Kulturális Központ jegyirodában
3525 Miskolc, Rákóczi u.2. (bejárat a Széchenyi utca felől)
 
Továbbá jegyek kaphatók az InterTicket országos jegyirodai hálózatban, valamint online a muhamiskolc.hu és a jegy.hu-n.