Az Örömdalkör bemutatkozó előadása;

Miskolc, 2016. április 29.

Anyák napi köszöntés és „örömdalolás” a miskolci

Vörösmarty Művelődési Házban

 

A Vörösmarty Művelődési házhoz tartozó Örömdalkör Klub nagysikerű rendezvényt tartott április 29-én pénteken. Az Örömdalkör ebben az évben alakult újjá és mutatkozott be, vezetője Lövei Lászlóné, művészeti vezetője Volyák Ferencné. A dalkör célja olyan ének- és zeneszámok bemutatása, amit az 50-en túli korosztály szívesen hallgat, legyen az könnyűzenei szám, operett, musical, de beleférnek a repertoárba a népszerű operaáriák is. A dalkör most bebizonyította, hogy mindezeket igényesen, magas színvonalon tudja megvalósítani.

Fénykép album, a képekre kattintva!

A dalkör saját és meghívott szólistái remek énekszámokkal örvendeztették meg a közönséget. Az előadásra minden jegy elkelt, a Műv. Ház zsúfolt nézőterén a közönség hatalmas tapssal jutalmazta a fellépő amatőr művészeket, akik professzionális szinten adták elő az operett, musical és könnyűzenei számokat.

Az előadáson 21 szám hangzott el, hat kórus együttes szám, a többi szóló énekes produkció. A saját szólisták mellett fellépett két vendég-énekes Dargai Béla és Jobbágy Endre, akik ugyancsak nagyban hozzájárultak az előadás sikeréhez. A nézőközönség összetétele többségében 50 fölötti korosztály.  Akik felléptek szintén nyugdíjas korúak, de műsorukkal vidámságot és fiatalságot mutattak, és bízvást állíthatjuk, hogy ezt az érzést át is tudták adni az ott lévő lelkes közönségnek.

Mondhatjuk, hogy az Örömdalkör megfelel a nevének. Sok ilyen műsort kívánunk nekik és magunknak!

Ugrás a címoldalra!