1 halálos és 17 baleset történt az elmúlt 24 órában bORSODBAN

2022.07.30 09:05

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. július 29-én garázdaság, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt összesen két főt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl a megye rendőrei a közúti ellenőrzések során két ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna.
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában egy halálos kimenetelű és négy személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.
 
A halálos közúti közlekedési baleset Miskolcon történt 17 óra 45 perc körül az Andrássy Gyula úton. A helyszínelés adatai szerint egy 40 éves parasznyai férfi a villamos alá esett. A férfit 19 óra 12 perckor tudták kiemelni a jármű alól, majd kórházba szállították, ahol az életmentő beavatkozások ellenére 20 óra 20 perckor az életét veszítette. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.
 
police.hu