22 esetben intézkedtek a rendőrök

2022.07.13 11:32

A mezőkövesdi rendőrök az illetékességi területükön, illetve a Tisza tavi településeken hajtották végre az akciót.

 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. július 8-án 12 óra és 16 óra között fokozott ellenőrzést tartottak a turisztikailag frekventált területeken. A rendőri kontroll kiterjedt a Tiszabábolnai strandra, a Mezőkövesdi Zsóry-fürdőre, a Bogácsi Gyógy -és Strandfürdő üdülőterületére, valamint a Tiszabábolnai és Tiszavalki kikötők, gátszakaszok ellenőrzésére, amely kiegészült, a rendőrkapitányság illetékességi területén található tavakra, víztárózókra is.
 
Az akció a halászati őrséggel közösen került végrehajtásra, az orvhalászat megelőzése és a természet kincseinek védelme érdekében.
 
 
A fokozott ellenőrzéshez közlekedésrendészeti ellenőrzés is társult Tiszabábolna, Tiszavalk és Négyes településen, mivel területünkön túlnyomóan még mindig a közlekedési szabálysértések dominálnak, ezen belül is jellemző a gyorshajtás.
 
A rendőrök az akció során 22 esetben intézkedtek, többek közt közigazgatási és helyszíni bírságot szabtak ki sebességtúllépés, valamint a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt, illetve egy alkalommal szabálysértési feljelentéssel is éltek.
 
boon.hu