7 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból

2022.07.31 10:28

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. július 30-án tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. A rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit hetvenkét órán belül állítja bíróság elé.

 
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai továbbá egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.
 
Az említett ügyeken túl a megye rendőrei a közúti ellenőrzések során hét ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna.
 
A rendőrök felhívják a járművezetők figyelmét, hogy soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában két személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.
 
police.hu