A Betegút Egyesület fontos kiadványt tervez összeállítani az idősek részére!

2017.12.12 19:28

Tisztelt Nyugdíjas Szervezet!

Tisztelt Elnök Úr/Elnök Asszony!

 

A Betegút Egyesület fontos kiadványt tervez összeállítani az Idősek részére, melynek címe:

Az Idősek Egészségügyi Kézikönyve

 

A kézikönyv tartalmazza mindazokat az ismereteket és fontos tudnivalókat, amelyek megkönnyítik a tájékozódást az egészségügyi rendszerben. Fontos gyakorlati tudnivalókat tartalmaz, azokkal a legfontosabb egészségügyi problémákkal kapcsolatban, amelyekre az életkori sajátosságaiknál fogva, az időseknek szüksége van.

Tartalmazza még a legfontosabb jogszabályokat és az igénybe vehető támogatásokat is.

 

Kérjük a Nyugdíjas Szervezeteket, hogy juttassák el az Egyesület részére az egyéb észrevételeiket, kérdéseiket, illetve hogy milyen területeket tartanak fontosnak a kiadvánnyal kapcsolatban. Adjanak részletesebb tájékoztatást vagy információkat  miről szeretnének olvasni. 

A kérdéseket és észrevételeket az Egyesület részére 2018. január 31-ig e-mailben várjuk.

Továbbra is felajánlja a Betegsegítő Információs Központ a Nyugdíjas Szervezetek és Klubtagok részére segítségét és támogatását, valamint ingyenes tanácsadását.  A bonyolultabb egészségügyi problémák megoldásában is segítséget tudunk nyújtani.

 

Az Egyesületünk - igény szerint - szívesen részt vesz a jövőben egy - egy rendezvényükön, illetve nagyobb klubösszejövetelükön. Lehetőséget adva arra, hogy a klubtagok közelről is megismerjék munkánkat, illetve helyben is igénybe tudják venni ingyenes tanácsadásunkat.

 

Tisztelettel és Üdvözlettel:

Németh Imréné

elnök

Betegút Egyesület

betegutegyesulet@gmail.com

www.betegutegyesulet.hu