A Házelnök Ózdon kampányolt: ,,Az ellenzék egyetlen célja, hogy legyőzze a Fidesz-KDNP-t" (+videó)

2019.09.12 22:19

Kövér László szerint azonban a választás tétje nem a kormány-pártok fölött aratott győzelem, hanem, hogy olyan emberek vezessék a településeket, akik fejlődést hoznak a helyieknek.

Az ózdiak arról fognak dönteni októberben, hogy az álmodozást, vagy a hozzáértést választják az elkövetkező öt évben- mondta Riz Gábor, a térség Fideszes országgyűlési képviselője. A nagyobbik kormánypárt által támogatott jelölt Eke István helyi vállalkozó, aki Janiczak Dávid, jobbikos politikus ellen indul az önkormányzati választáson.
 
Az Országgyűlés elnöke szerint az önkormányzati választás tétje, hogy a települések élére olyan emberek kerüljenek, akik helyi szinten fejlesztést hoznak a városoknak és falvaknak. Kövér László szerint azonban az ellenzék zavaros nyilatkozatok útján, program és elvek nélkül kizárólag a kormánypártok vereségéért küzd.
 
A politikus hozzátette, hogy az ellenzék az elmúlt évek vereségeiből nem a tanulságot vonta le, hanem önmagán kívül kereste a hibát, ezért a választásokra alakult szivárványkoalíciók sem lehetnek sikeresek.


hirtv.hu