A momentum megint sikeresen firkálta meg a rendőrséget, barackot nyomtak a szerv buksijára (+videó)

2021.05.02 14:42

A momentumosok ismét egy nagyon fontos ügyet dolgoztak fel a rájuk jellemző ötletességgel.  A kivezénylett rendőrök kaptak -képletesen – egy barackot a buksijukra, majd “nózitörölgetve” odébb álltak.

 
Itt volt május elseje!
 
A munka ünnepének megülésére minden párt a maga módján készült, hiszen az idei évben sem lehetett a pandémiás helyzet miatt szokványos sörös-virslis majálisba oltott elnöki gyújtóhangúval megúszni a dolgot.
 
A kreatív nagydíj ez esetben a Momentum csapatát illeti
 
A “lilapárt” kihasználva a törvények magyarhoni elkapkodott szövegezését, megtalálta a kiskaput és teraszt nyitottak a parlament előtti Kossuth téren, ahol  sebtiben sajtótájékoztatót is tartottak, aminek témája a kormány legújabb kiszervezési (értsd: lenyúlási) akciócsomagja volt. A parlament fideszes többsége kedden fogadta el azt a jogszabályt, amelynek értelmében a közvagyon jelentős többsége közérdekű vagyonkezelő alapítványokba kerül. Ezek kuratóriumát most a kormány jelöli ki, de az alapítói jogok ezután átszállnak az alapítványra, így egy esetleges kormányváltás nem fogja befolyásolni a kuratóriumok összetételét.

 


A terasznyitó közben megérkeztek a törvény bátor őrei is nem titkolt feloszlatási szándékkal, ám ekkor meglepő dolog történt: a szervezők különböző törvényi helyek citálva bebizonyították nekik, hogy nem történt semmi törvénybeütköző, úgyhogy,
 
“lehet tovább menni“.
 
Hajnal Miklós
 
“A Fidesz egyszerűen feláldozza a magyar állam működőképességét, hogy párhuzamos államot építhessenek ki Orbán Viktor és a Fidesz 2022-es választási vereségére készülve. Ha az övék nem lehet Magyarország, senkié ne legyen – ezt üzeni Orbán Viktor és a fideszes képviselők. Azon budapesti, szegedi, pécsi, debreceni orvostanhallgatók fölül is kiszervezik az egyetemeiket, akik medikus hallgatóként épp az összeomlás szélén álló, alulfinanszírozott egészségügyben próbálnak minél több életet megmenteni.”
 
-írta közösségi oldalán a Momentum vezetőségi tagja, országgyűlési képviselőjelöltje.
 
Szügyön lőtték
 
A mozgalom ezzel a remekbe sikerült ironikus akciójával alighanem szügyön találta azt a hatalmat, amely csak a saját torz humorát érti, a többi pusztán feldühíti, mivel nincs meg náluk az ellenszer. Na és a téma is az elevenükbe vág, hiszen leleplezi, hogy a rezsim csak álcának használja az ájtatos manó jelmezt.
 
forrás: varosikurir.hu / momentum.hu