30 ezer szórólapot szórnak szét Győrben a Borkai-szexbotrányról

2019.10.10 18:12

Szórólapokkal és plakátokkal próbálja felhívni a figyelmet Borkai Zsolt polgármester ügyére a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben.

30 ezer szórólapot szórnak szét Győrben a Borkai-szexbotrányról
 
Az önkormányzati választás előtt közvetlenül kezdett Borkai-ellenes kampányba a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben. A hvg.hu-nak elmondták, 30 ezer szórólapot juttatnak el a győri háztartások postaládájába a Borkai-botrányról.
 
A szórólapon az olvasható, bár szeretnék nem elhinni, de a felvételek szerint egyértelmű, hogy Borkai Zsolt győri üzletemberek társaságában, kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel múlatta az időt egy luxusjachton az Adrián. Szerintük Borkai viselkedése távol áll a keresztény konzervatív értékektől, súlyosan erkölcstelen.
 
 
 
Az is szerepel a szövegben, hogy a polgármester szégyent hoz Győrre, és magatartása felveti a korrupció gyanúját is. Felszólítják, ne legyen gyáva, álljon ki a győriek elé és valljon színt.
 
A Szolidaritás arról is beszámolt a portálunknak, hogy "Szégyen, Borkai Zsolt alkalmatlan a város vezetésére" feliratú plakátok is lesznek a városban.
 
hvg.hu