Andy Vajnáé lett a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország

2017.09.11 11:48

A Radio Bridge Media Holdings Ltd. bejelentette, hogy a Lapcom Zrt. részvényei 100 százalékának eladására vonatkozó megállapodást írt alá az Avalue Befektetési Kft.-vel, az AV Investments leányvállalatával – írta meg a Médiapiac, aminek Andy Vajna így nyilatkozott a vásárlásról:

„A Lapcom megvásárlása médiabefektetéseim fontos mérföldköve. Célom, hogy a Lapcomhoz tartozó újságokat és online kiadványokat tovább fejlesszük. A kibővült médiaportfólió az együttműködési lehetőségek kiaknázásával, innovatív termékek fejlesztésével, digitális platformok erősítésével kíván továbbra is érteket teremteni helyi és országos fogyasztóinak valamint hirdetőinek.”
 
Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetésen Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI
 
Ezzel Vajnáé lett a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország is.
 
A Médiatanács már engedélyezte a felvásárlást, így csak a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása kell, de az is biztosan meglesz. 
 
(Médiapiac)