Autóval menekült a rendőrök elől, felnyársalta a hídkorlát

2019.03.24 15:53

Két nappal 25. születésnapja után rohant a halálba J. Csaba (†25), aki a Szabolcs megyei Beszterec és Vasmegyer között szenvedett végzetes balesetet.

A férfi kocsija szinte kettészakadt az ütközéstől

Információink szerint a férfi a rendőri ellenőrzést akarta kikerülni, ezért menekült autójával. Elvesztette uralmát a kocsija fölött, és egy híd pillérjének ütközött. A korlát valósággal végigszántotta a járgányt, ami a levegőbe repült, és olyan erővel csapódott az árokba, hogy belefúródott a földbe: az autó bal eleje szinte teljesen eltűnt.
 
 
– Nagyon szerette az autóját, igényesen alakította, építgette, emiatt többször figyeltek már fel rá a zsaruk. Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy megint a kocsi szúrt szemet a rendőröknek. Nem tudom, mi oka lehetett arra, hogy ne álljon meg – sóhajtott Csaba egyik ismerőse. 
 
 
– A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – közölte a rendőrség a police.hu-n. A  Szabolcs-Szatmár megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától szerettük volna megtudni, hogy miért menekült a járőrök elől Csaba, ám türelmünket kérték.
 
 
blikk.hu