Autóval segíti a Miskolci Önkormányzat a rendőrség terepmunkáját

2021.10.15 13:57

Pénteken a terepviszonyokhoz könnyebben alkalmazkodó járőrautót adományozott a város a rendőrségnek, akik így a nehezen megközelíthető helyszíneket is sikeresebben fedik le munkájukkal.

Az „Együtt a biztonságért!”-jelmondat jegyében folytatta a miskolci önkormányzat a városi rendőrök munkájának támogatását. A Dacia Duster típusú autó szimbolikus adományozásakor Veres Pál polgármester elmondta, a városvezetés alapvető célja tovább javítani Miskolc közbiztonságát. Ennek érdekében a hivatal együttműködik a városi és a megyei rendőrséggel, illetve a rendészekkel.
 
 
Autót kapott a rendőrség az önkormányzattól
 
Fotók: Juhász Ákos
 
A közvetlen anyagi támogatás és akciószintű kooperáció mellett a most átadott gépkocsi az egyébként nehezen bejárható külterületi részeken könnyíti majd meg a rendőri munkát.
 
Kiss Attila megyei rendőrfőkapitány megköszönte a támogatást, majd kifejtette, hogy az adomány nagyban segíti majd a rendfenntartói munkát. Hozzátette: Miskolc zászlóshajó, mert ha itt javul a közbiztonság, az kihat az egész megyére.
 
Konkrét intézkedések szintjén megemlítette, növelték a rendőri jelenlétet a problémás városrészeken: a belvárosban, Lyukó-völgyben, a Vasgyári piac környékén és a Számozott utcáknál.
 
 
minap.hu