Az Auchan is megnyitja online áruházát

2016.06.10 17:12

Jó ideje lebegtették, úgy tűnik most már meg is nyitja online áruházát az Auchan. Hírek szerint őszre várható a házhoz szállítás indulása, a láncnak komoly versenytársakkal kell megküzdenie: Tesco, Príma, GRoby.

A francia kézben lévő Auchan meglépte, amire számítani lehetett: valószínűleg szeptembertől elindítja a a magyar piacon a házhozszállítási szolgáltatását. Első körben Budapesten lehet rendelni az Auchanból – közölte az áruházlánc a Mindenár.hu-val. Ezzel a Mindenár.hu, lakossáfi kiskereskedelmi portálnak is megerősítette a cég a Magyar Időknek mondottakat, a lap ugyanis kedden írta, hogy a hipermarket lánc ősszel indítja a házhozszállítást.

Az Auchan lépése persze nem váratlan: a magyar Auchan korábban többször is jelezte az online üzlet elindítását, a cég vezérigazgatója, Dominique Ducoux még 2014 végén azt mondta, hogy reményei szerint 2015-ben elindulhat a házhozszállítás. Tavaly ez nem történt meg, de idén szeptembertől várhatóan már lehet rendelni az Auchan online boltjából.

 


hvg.hu