Az Azonnali.hu szerkesztősége a hírekből tudta meg, hogy bezárják a lapot

2022.08.11 17:47

Közleményükben azt írták, őszig még működnek, de utána tényleg megszűnik a lap.

Egy hete Gerényi Gábor médiavállalkozó megerősítette a Media1.hu értesülését, miszerint az Ungár Péterrel közösen tulajdonolt lapja, az Azonnali.hu megszűnik. 
 
A portál szerkesztősége akkor még hivatalosan nem reagált a fejleményre, most azonban kiadott egy rövid közleményt, melyben így fogalmaz: „a hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára”.
 
Gerényi ugyanis azt mondta, hogy gazdasági okok miatt döntöttek a lap működésének leállítása mellett, mivel a cég évek óta veszteséges, és a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak.
 
A némileg ironikus áthallással megfogalmazott közleményben az Azonnali.hu szerkesztősége hozzáteszi, hogy azért az jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudják meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyük.
 
Sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni. De hát a megváltozott médiafogyasztási szokások és az áramvonalasítás már csak ilyen műfaj Magyarországon, ahogy 2022-ben talán az sem meglepetés a környéken már sajnos, ha csak úgy bezárnak újságok” 
 
– fogalmaznak.
 
Közleményük szerint a hírportál őszig fogja szállítani a tartalmakat az olvasóközönségének.
 
hvg.hu