Az Együtt bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét

2017.06.03 17:14

Az Együtt - a Cselekvő Ellenzék elnevezésű országos kampánykörútjának lezárásaként - szombaton bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét - közölte a párt szombaton az MTI-vel.

fotó: mti.hu
 
A közlemény szerint Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke a rendezvényen azt mondta, 2018-ban forradalomnál kevesebbre, de rendszerváltásnál többre van szükség.
 
Bezárkózás helyett nyitott nemzetpolitikára, félelem helyett szabad köztársaságra, gyűlöletkeltés helyett biztonságra, nyomor helyett igazságos piacgazdaságra van szükség - fogalmazott Szigetvári Viktor.
 
"Ugyanakkor az erősebb jóléti állam semmiféleképpen nem jelentheti azt, hogy a tisztességes, jobb módú, adott esetben gazdag embereket ellenségnek tekintjük" - mondta.
 
Szigetvári Viktor megemlítette azt is, hogy Bajnai Gordont, az Együtt alapítóját nem lehet olyan emberekkel egy napon említeni, akiknek a magyar történelem szemétdombján van a helyük. 
 
Juhász Péter, az Együtt elnöke - a közlemény szerint - azt mondta, ha elindul az együttműködés a demokratikus oldalon, le lehet váltani a Fideszt 2018-ban.
 
Az elnök szerint, az Együtt számára nem a Parlamentbe kerülés a tét, hanem a kormányváltás, amihez szükség van együttműködésre.
 
"Közösen kell helyreállítanunk a demokráciát, szabaddá tennünk a médiát és a rezsim bukása után igazságot tennünk" - fogalmazott.
 
mti.hu