Az OTP-nél van devizahitele? Van egy jó hírünk

2015.05.05 14:24

Postára adta az elszámolási értesítőket az OTP Bank - közölte a pénzintézet.

Az OTP Bank és leányvállalatai az előírt határidőben postára adták a devizahiteles elszámolásról szóló leveleket. A több mint háromszázezer tértivevényes levél nagy részét már kézbesítették, a fennmaradó mennyiséget pedig a következő napokban kapják meg az érintettek – közölte a Privátbankár.hu-val a pénzintézet. Mint ismert, az OTP Bank és az OTP Jelzálogbank május 3-ig adhatta postára az elszámolóleveleket. Mivel az adott nap vasárnapra esett, az utolsó levelek postára adása május 4-re csúszott. Fontos ugyanakkor hangsúlyozni, hogy a bank már korábban is elkezdte az elszámolólevelek kiküldését.

A levélkiküldések tekintetében kivételt képez az OTP Ingatlanlízing, a társaság – mint ismert -, június 26-ig küldheti meg az értesítőt. A fenti határidő a végleges, azaz a lízingtársaságnak lehetősége van arra, hogy hamarabb postázza ki az elszámolóleveleket.

Az OTP emlékeztet arra, hogy az élő hitelszerződéssel rendelkező ügyfeleknek már májusban az új, átszámított törlesztőrészletet kell fizetniük.

privatbankar.hu