Balesetet szenvedett férfi azonosításában kéri a rendőrség a lakosság segítségét

2018.07.19 15:47

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi ruházat alapján történő azonosításához.

A Miskolci Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy svájci állampolgár szerdán 21 óra 57 perckor személyautójával Miskolcon, a Dózsa György és Fazekas utca kereszteződésében elütött egy, a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó férfit.

gyalogos_gazolas_180718_1.jpg

Rendőrségi felvételek
 

A gyalogos a baleset következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, jelenleg is eszméletlen állapotban ápolják a kórházban.

Az elütött férfi 170 centiméter magas, 66 kilogramm súlyú, életkora 50 évre tehető. A férfi őszes szakállt visel, arca hosszúkás, haja barna és középhosszú.

gyalogos_gazolas_180718_2.jpg

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képen látható ruházat alapján az ismeretlen gyalogos férfi személyazonosságának megállapítása, tekintettel arra, hogy nála semmiféle személyes irat nem volt a baleset idején.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható ruházatot és tudja ki  lehetett az elütött gyalogos, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Miskolci Rendőrkapitányság