Bemutatta makói jelöltjét a Fidesz

2019.08.10 18:18

Makón a jelenlegi polgármestert, Farkas Éva Erzsébetet indítja az önkormányzati választásokon a városvezetői posztért a Fidesz-KDNP - jelentette be Lázár János.

Képtalálat a következőre: „Farkas Éva Erzsébet makó”
Farkas Éva Erzsébet
 
Makó városa Csongrád megye egyik legjobban gyarapodó települése, a Fidesz-KDNP célkitűzése pedig az, hogy a következő évtizedben Makót a Dél-Alföld legerősebb kisvárosává tegye. Olyan gyarapodó közösséggé, amely képes a legnehezebb kihívásokra válaszolni, mondta Lázár János.
 
Ma Európa hasonló méretű, hasonló helyzetben lévő városai a megmaradásért küzdenek. A megmaradásért küzdenek, mert minden hasonló méretű településen mindenhol az a kérdés, hogy egy fiatal miért marad itt, miért ne menjen el, mi az, ami itt tartja. vagy visszatérjen-e. Hogy Makón nemcsak születni, hanem élni is érdemes legyen. Hogy Makóra, akik elhagyták a várost a következő évtizedben visszatérhessenek. Ennek az a feltétele, hogy gyarapodó közösség legyen Makó."
 
Lázár János elmondta, ennek feltételeit az elmúlt öt évben már megteremtették, és az a céljuk, hogy ez így is maradjon. A Fidesz jelöltje hozzátette, Makó gazdasági fejlődésének segítése mellett a városvezetés egy élhetőbb város építésébe kezdett.
 
A kormánypárt makói szervezete a képviselőjelöltek személyét augusztus 22-én hozza nyilvánosságra.
 


 
virtv.hu