Bemutatta programját az MSZP Miskolcon (+videók)

2017.12.18 18:03

Ma délután Miskolcon tartotta programbemutató választási gyűlését a szocialista párt. A rendezvényen felszólal Varga László frakcióvezető-helyettes, Tóth Bertalan frakcióvezető, Kunhalmi Ágnes, a párt budapesti elnöke és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt. 

Miskolcon, a népkerti Vigadóban tartott programbemutató választási gyűlést hétfőn délután az MSZP. A rendezvényen felszólaltak a párt helyi és országos vezetői – köztük Varga László frakcióvezető-helyettes, Tóth Bertalan frakcióvezető, Kunhalmi Ágnes, a párt budapesti elnöke és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt is.

mszp_vigado_171218ml_7.jpg

A szocialista politikusok bírálták a kormány tevékenységét, s az összefogást nevezték a legfontosabbnak, egy lehetséges választási győzelem érdekében. Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke - akit az MSZP vezetése közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek ajánl – úgy fogalmazott, „2018-ban nem egyszerű kormányváltásra, hanem rendszerváltásra van szükség”. A politikus arról beszélt, nem érdekli, hogy az őt támogató pártoknak hány embere kerül be a Parlamentbe, mint mondta, azok az emberek érdeklik, akik változást akarnak.

mszp_vigado_171218ml_29.jpg

– Mi kell ahhoz, hogy 2018-ban valóban rendszerváltás legyen? Összefogás – hangoztatta a jelölt. – Ha azt látják rajtunk az emberek, hogy elengedjük ezt a választást, miért várjuk el, hogy lelkesek legyenek? Egy olyan Magyarországot szeretnék, amelynek a sikere az emberek sikerén alapszik, ami az emberről és az emberiességről szól.

mszp_vigado_171218ml_47.jpg

Egy olyan Magyarországot szeretnék ajánlani, ahol mindenki számít, ahol mindig odafigyelünk egymásra – mondta Karácsony Gergely. aki szerint Magyarországon kicsit növekednek a bérek, a nagyvállalatok azonban nem fizetnek adót.  – Igazságos adórendszert teremtünk meg kell adni a felemelkedés lehetőségét a kis- és középvállalkozásoknak, most ez azért nem sikerülhet nekik, mert rengeteg adót fizetnek – hangoztatta az ellenzéki politikus.

mszp_vigado_171218ml_77.jpg

Fotó: Mocsári László
 

 

 


atv.hu