Börtönnel fenyegeti Polt Pétert, "a milliomos gengsztert" Fekete-Győr András

2019.11.05 14:12

Borkai Zsolt mellett a Fidesz romlottságának szimbóluma a most újraválasztott legfőbb ügyész – írja a Momentum Mozgalom elnöke, aki gengszternek nevezte Polt Pétert.

Börtönnel fenyegeti Polt Pétert,
 

Újraválasztotta a legfőbb ügyészi posztra Polt Pétert a fideszes parlamenti kétharmad újabb kilenc évre. Erre reagálva a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András azt írta a Facebookon: Polt "a rendszerváltás után is kilenc évet kap majd".

Az ellenzéki politikus szerint Borkai Zsolt győri polgármester mellett a Fidesz romlottságának másik szimbóluma Polt, aki ahelyett, hogy üldözné a bűnösöket, védi őket.

És persze maga is egy közülük: egy milliomos gengszter balatonfüredi luxuslakással, Rákosfalvy Zoltán, Borkai tettestársának szomszédságában"

– írta Fekete-Győr.

A pártelnök szerint Polt közvetve több ezer milliárd forint elrablásáért és azért felelős, hogy Magyarország Európa második legkorruptabb országa. "Ezek a pénzek hiányoznak a kórházakból, amikor az orvoshiány miatt nem tudnak műteni. Az iskolákból, amikor a tanárhiány miatt nem tudnak tanítani. Ezek a pénzek hiányoznak azoknál a családoknál, ahol beteg gyerekeket nevelnek havi ötvenezerből" – fogalmazott.

Azt is hozzátette, hogy Polt "egyike lesz azoknak az embereknek, akiknek börtönbe kell menniük, amikor leváltjuk ezt a rendszert".


 

 


facebook.com