Borzalmas tragédiát okozott Borsodban a részegen száguldozó férfi: hűtőautónak préselte a nagymamát

2021.06.06 19:25

Egy merev részegen száguldozó sofőr borzalmas tragédiát okozott a Borsod-Abaúj Zemplén megyei Kázsmárkon.

 
A 49 éves férfi azt akarta egy lehetséges vevőnek bemutatni, hogy milyen gyorsan megy az eladásra kínált autója, amikor a kocsi egy bal kanyarban megcsúszott és halálra gázolta a hűtőautóból éppen ételt áruló 55 éves Mariannát. A nagymama a helyszínen meghalt, esélye sem volt a túlélésre. A kocsiban ült a vevő nevelt fia is, ő sem élte túl a tragédiát.
 
Marianna lánya képtelen feldolgozni, hogy imádott édesanyát így kellett elveszítenie
 
– Anya egy igazi túlélő, volt már két szívinfarktusa, de ettől függetlenül majd’ kicsattant az energiától. Nagyon pozitív ember volt, aki mindig annak örült, ami éppen történt. Ha sütött a nap, azért mosolygott, ha esett az eső, azért. Egész életében a kereskedelemben dolgozott, nagyon értett az emberekhez. Imádta, hogy a hűtőautóval bejárja a kisebb falvakat, rengeteg vevője volt. Név szerint ismert mindenkit, már az utcán várták, hogy mikor érkezik meg a hűtőautóval – emlékezett édesanyjáról a gyászoló nő.
 
A lány a tragédiáról telefonon értesült, édesanyja főnöke hívta fel.
 
– Éppen a két gyermekemet fürdettem, amikor kaptam a sokkoló hírt. Azóta sem térek magamhoz, és így van ezzel az egész család. A fájdalom mellett azt is fel kell dolgoznom, hogy egy ilyen élőlény, mert másnak nem tudom nevezni, vette el anyukám életét. Hogyan ülhet be valaki tök részegen a volán mögé és minek száguldozik egy faluban? Nem értem – sírta el magát Marianna lánya.
 
Úgy tudjuk: a részeg sofőrnek nem ez volt az első, hogy ittasan ült a volán mögé, korábban pont emiatt már elvették a jogosítványát is. Ő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.
 
 
blikk.hu