Brutális betegverés a kórházban - Újabb videó került elő!

2015.04.18 08:03

Egy másik beteg hozzátartozója felvette, amint három biztonsági őr és egy zöld nadrágos kórházi dolgozó hátracsavart kézzel a kezelőbe kíséri a később megvert férfi beteget. A TV2 Tények című műsor birtokába jutott felvételen látszik, hogy mielőtt bevitték a kezelőbe a beteget, még nem látszottak az arcán azok a sérülések, amik utána már igen. A kórház megtette a szükséges munkajogi lépéseket, a rendőrségi vizsgálat is folyamatban van.

A felvételen az látható, hogy a férfit négyen kísérik be hátracsavart kézzel a kezelőbe. A felvételből kivehető, hogy mielőtt bevitték a férfit a kezelőbe, nem voltak az arcán azok a sérülések, amik a kezelés után készített felvételen látszanak. 

A felvétel készítője nem nyilatkozott hivatalosan, de annyit kamerákon kívül elmondott, hogy az erőszakos jelenet nagy felháborodást váltott ki a várótermi közönségből, és volt, aki bekopogott egy orvoshoz azt kérdezve, hogy normális-e, hogy így bánnak a betegekkel. Erre az orvos - a felvétel készítőjének állítása szerint - beszólt a kezelőbe, és azt mondta, hogy "óvatosabban".

Korábban írtuk: megütött és fejbe rúgott egy ágyon fekvő férfit egy beteghordó Budapesten, a Merényi Gusztáv Kórház baleseti ambulanciájának folyosóján. Az első felvételen látszik, hogy az ápolók bevitték a kezelőbe a beteget, ahonnan dulakodás és ütések hallatszottak, nem sokkal később pedig a két beteggondozó kitolta a férfit egy ágyon a folyosóra, miközben folyamatosan szidalmazták, és próbálták visszanyomni a fejét az ágyra. 

A rendőrségi nyomozás folyamatban van, és ha kiderül, hogy többen is érintettek a kórházból a betegverésben, megteszik a szükséges lépéseket.

 

A felvételt ide kattintva láthatja!

nepszava.hu