Büszke a borsodi rendőrökre az új megyei rendőrfőkapitány

2021.10.18 16:41

„Azt tapasztalom, hogy a Borsod megyei rendőrök nagyon lelkiismeretesen látják el a feladataikat, felkészülten és hatékonyan dolgoznak” – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak a megye új rendőrfőkapitánya.

Kiss Attila a Miskolci Napló közéleti műsor vendége volt. A hétfő este 18:25-től látható riportban egyebek mellett arról mesél az új megyei rendőrfőkapitány, hogy több mint tíz év fővárosi szolgálat után miért tért vissza Miskolcra, a megyébe. Az áthelyezés kapcsán úgy fogalmazott, „jó érzés, és nagy büszkeség visszatérni”, hiszen annak a szervezetnek lett a vezetője szeptember 1-jével, ahol elkezdte a rendőri pályát.
 
– Azt tapasztaltam, hogy a Borsod megyei rendőrök nagyon lelkiismeretesen látják el a feladataikat, felkészülten és hatékonyan dolgoznak. A korábbi években, amikor jártam az országot, sok szakmabelivel találkoztam, akik mindig nagy elismeréssel szóltak az itteni rendőrökről. Hogy rendben mennek a dolgok, azonban nem jelenti azt, hogy finomhangolásra ne lenne szükség. Ezeket az apró változtatásokat meg kell tenni annak érdekében, hogy a miskolciak és a megyében élők még inkább biztonságban éljenek és dolgozzanak – hangsúlyozta.
 
Részletek a hétfő esti Miskolci Naplóban.
 
forrás: Miskolc Televízió / minap.hu