Buszmegállókat újítottak fel a Csabai kapuban és a Szilágyi Dezső utcában

2015.09.14 17:41

Újabb buszmegállókat újított fel a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Eperjesi Erika önkormányzati képviselő megbízásából. Ezúttal a Csabai kapuban és a Szilágyi Dezső utcában tettek rendbe két-két megállót.

Az önkormányzati képviselő emlékeztetett, a tavalyi év során 6 buszmegállót újítottak fel a körzetében, a sor most újabb néggyel bővült. Hétfőre a Városgazda munkatársai már végeztek a Csabai kapu két megállójának felújítási munkáival, a Szilágyi Dezső utcán található két megállót pedig hétfő délután festik le, estére már itt is szebb megállóknak örülhetnek a környéken élők.

Eperjesi Erika érdeklődésünkre elmondta, a felújítások költségeit képviselői alapjából fedezte. Hozzátette, mintegy 1 millió forintot fordított a lakók komfortérzetét javító buszmegálló-felújításokra.

Az önkormányzati képviselő azt is elárulta, hogy körzetében nem áll meg a munka: a tervei között szerepel a Mikes Kelemen utcában található, páratlan oldali járda teljes felújítása, de a Népkert környéki kis utcákban és a Dessewffy utcában is újraaszfaltozzák majd a járdákat.

minap,hu