Családi nap volt szombaton Miskolcon a belvárosban!

2018.09.16 11:09

2014 óta minden évben megrendezik a Belvárosi családi napot, és idén sem volt ez másképp: szombaton a gyermekek és szüleik, nagyszüleik egyaránt megtalálhatták a számukra kedves programot.

Az előző évekhez hasonlóan idén is voltak gyerekeknek, családoknak szóló előadások, fellépők. A gyermekeket most is ugrálóvár, trambulin, arcfestés, vidámpark és számtalan egyéb játék várta szombaton a Király és a Vörösmarty utca kereszteződésében.

Fotó: Végh Csaba
 

A Célpont Közösségi Tér is kitelepült a családi napra. Ők elsősorban a gyerekeknek készültek programokkal: csillámtetoválás, gipszfigurák festése, kitűzőkészítés és kivitték a csocsóasztalukat is. Bemutatkozott továbbá a társasjáték klubjuk, ők délután 2 és 4 óra között voltak kint a családi napon, náluk különböző társasjátékokat lehetett kipróbálni.

Az érdeklődők a fellépők között köszönthették mások mellett Eperjesi Erikát és Kincses Károlyt, a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttest, a nap sztárvendége pedig Varga Miklós volt. A program szervezője Eperjesi Erika és Molnár Péter önkormányzati képviselő volt.

 

minap.hu