Csípős hajnalok, ködös nappalok a folytatásban is

2015.11.03 21:15

Szerdán reggel országszerte párás, ködös időre van kilátás, mely napközben tartósabban is megmaradhat elsősorban az Alföld egyes tájain. Helyenként ködszitálás is előfordulhat. Máshol többnyire napos időre van kilátás, de nyugaton, északnyugaton lehetnek felhősebb körzetek is. Hajnalban -6 és 0°C, napközben a tartósabban párás, ködös tájakon 6-9°C, máshol 10-14°C között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.

Csütörtökön is tartósan ködös, szürke és derült, napos területek váltják majd egymást. Csapadék legfeljebb ködszitálás formájában fordulhat elő. Továbbra sem lesz jelentős a légmozgás. A hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul, ismét a tartósabban párás, ködös tájakon mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Pénteken is lesznek tartósan párás, ködös tájak az országban, illetve derült, napos területekkel is találkozhatunk. A naposabb tájakon 12-14°C várható, a ködös, nyirkos tájakon ismét 10 fok alatt marad a hőmérséklet. Szitálás ismét előfordulhat.

A hétvégén egyre többfelé maradhat napközben is párás, ködös, borongós az idő, ködszitálás is többfelé előfordulhat. Csak kevés helyen süthet ki a nap. Egyre többfelé megszűnnek a hajnali fagyok, viszont napközben csak a tartósabban napos tájakon mérhetünk 12-15°C-ot.

idokep.hu