DK: Polt Péter újrajelölése gyalázatos

2019.10.29 17:19

A párt közleményében azt írja, Polt eddig is az Orbán-kormány iránti lojalitás alapján irányította vádhatóságot, mint "Leghűbb Ügyész".

Képtalálat a következőre: „polt péter https”

 

"Fideszes ügyek elsikálása, ellenzékiek elleni koncepciós perek jelzik munkásságát" - írja Polt Péterről a DK, hozzátéve: Áder János döntése ismét egy indok, amiért a jelenlegi kormányzatnak mennie kell.
 
Poltoknak, Handóknak, Ádereknek, Domokosoknak. Mindenkinek, akik az ország helyett Orbánt szolgálták. Azonnal a kormányváltás után, függetlenül attól, hogy hány évre választja őket a Fidesz
 
- írják.
 
Az MSZP is közleményben reagált Polt Péter jelölésére. Azt írják, Áder János megüzente "az összes korrupt fideszes politikusnak és oligarchának, hogy nyugodtan folytathatják a lopást, mert továbbra is lesz, aki megvédi őket a börtöntől, ráadásul ugyanaz a személy, Polt Péter, akinek az elmúlt 9 évben is csak ez volt az egyetlen dolga".
 
Egy normális demokráciában Polt Péter, a Fidesz által elkövetett bűncselekmények eltussolásáért, a közreműködésért a jogállam leépítésében és Magyarország kirablásában nem újabb hivatali kinevezést, hanem hosszú börtönbüntetést kapna
 
- olvasható a közleményben.
 
Az MSZP szerint nemcsak az ügyészségre, hanem egész Magyarországra nézve szégyen, hogy Polt Péter továbbra is hivatalban maradhat.
 
mti.hu