Egy miskolci nagyáruház parkolójában támadták meg és rabolták ki az idős nénit

2015.11.25 17:56

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik Miskolcon megtámadtak egy 80 éves nőt, majd erőszakkal elvették készpénzét és a boltban vásárolt élelmiszereit.

Rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. L. 35 éves és B. K. 28 éves sajóbábonyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak még januárban egy miskolci nagyáruház parkolójában megtámadták a 80 éves sértettet, akit földre rántottak, majd erőszakkal elvették közel 30 ezer forint készpénzét, illetve szatyrát a boltban korábban vásárolt élelmiszerekkel együtt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható útonállókat. A nőt bántalmazó 35 éves férfival rablás, míg társával szemben kifosztás bűntett elkövetése miatt folytatta le a rendőrség az eljárást.

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

minap.hu