Elfogták a Muhinál baleseteket okozó férfit

2018.11.08 19:44

A 35-ös úton Sajószöged irányába haladt csütörtök délután 16:45-kor egy 45 éves hernádvécsei férfi, aki úgy kezdett előzni a 12-es kilométerszelvénynél, hogy nem adott elsőbbséget a szembe közlekedő 46 éves tiszaújvárosi férfi által vezetett Opel Astrának, és összeütköztek.

 

Komoly méretű útlezárások voltak a 35-ös főúton
 
A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, az elsődleges információk szerint az Astrában utazó 40 éves bőcsi nő súlyos sérüléseket szenvedett.
 
Ezt követően a Muhi körforgóban újabb balesetet okozott a hernádvécsei férfi, aki itt sem adott elsőbbséget, és ismét megállás és segítségnyújtás nélkül tovább ment.
 
 
Mint Szabó Csilla főhadnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtósától megtudtuk, a járőrök Nyékládháza belterületén fogták el a két balesetet okozó férfit, akinél a szonda alkoholfogyasztást mutatott ki, így beszállították vérvételre a kórházba.
 
A két baleset miatt komoly méretű útlezárás volt a 35-ös főúton, Muhi térségében. A rendőrség közösen kezelte a két balesetet és lezárta a több, mint egy kilométeres szakaszt, ami miatt a Muhi körforgónál, illetve Szakáldnál is elterelték a forgalmat a főútról.
 
HI
boon.hu