Elkapták az egri vasútállomáson késelő férfit, egy fiatalt szúrt meg többször

2016.06.20 15:33

Egy 37 éves dormándi férfi szúrt meg egy fiatalembert vasárnap hajnalban az egri vasútállomáson. Hétfőn kapták el Füzesabonyban. A megkéselt fiatalnak egy férfi és egy lány próbált segíteni, az állomáson lévő emberek nagy része csak bámult.

Az egri vasútállomáson megkéselt férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők. Támadóját hétfő délután kapták el a rendőrök Füzesabony egyik utcájában.

A 37 éves formándi férfit előállították, életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytatnak ellene eljárást – írják a police.hu-n.

Tiszta vér volt a fiú pólója, többször megszúrták

Egy fiatal férfit késeltek meg Egerben vasárnap hajnalban – írja a heol.hu. A lap munkatársa beszélt azzal a férfival, aki egy lánnyal együtt segített a megtámadott fiatalnak.

Elmondta, hogy hajnali 3 óra körül értek ki egyik ismerősével a pályaudvarra. A fiatal srác ment oda hozzájuk segítséget kérni, tiszta vér volt a pólója. Rendőrt, mentőt hívtak, valamint próbálták elintézni, hogy ne induljon vonat, mert a megtámadott fiú azt mondta: valamelyik vonaton szúrták meg, és a késelő még ott lehet.

A jegypénztáros a biztonsági őrhöz küldte, majd a kalauzhoz ment oda, aki kérdőre vonta, hogy miért várjanak a rendőrökre, úgyse tudnak semmit csinálni. A segítség végül gyorsan megérkezett, a vonat nem indult el, keresni kezdték a támadót.

A megkéselt fiatal annyit mondott, hogy összeverekedtek a férfival, majd többször megszúrta.

A segítséget hívó férfi elmondta azt is: szomorú volt látni, hogyan reagáltak az állomáson lévő emberek. Egy fiatal lány távolról fényképezte őket a telefonjával, a többiek tovább sétáltak, felszálltak a vonatra. A vonaton is értetlenül bámultak kifelé az emberek, nem értették, miért kell várniuk.

police.hu