Előzetesben a rendőröket verő perkupaiak

2015.05.27 19:35

A Miskolci Járásbíróság szerdán elrendelte az előzetes letartóztatását annak a három perkupainak – köztük egy fiatalkorúnak –, akik intézkedő rendőrökre támadtak. Két egyenruhás megsérült, egyik 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett el.

Mint portálunk is beszámolt róla, a hétvégi, Perkupa-Zádorfalva labdarúgó-mérkőzésen történtek miatt akarta előállítani a hazai csapat 17 éves játékosát az Edelényi Rendőrkapitányság három járőre. A fiatal focista a meccsen egy számára sérelmes bírói döntés miatt tettlegesen vett elégtételt a játékvezetőn. A rendőröket a fiatalember lakásánál azonban megtámadták, egyikük súlyos, 8 napon túl gyógyuló sípcsonttörést, kollégája könnyebb sérüléseket szenvedett, míg a harmadik rendőr, egy nő nem sérült meg.

A Miskolci Járásbíróság szerdán előzetes letartóztatását rendelte el annak a három személynek – köztük egy fiatalkorúnak –, akik a megalapozott gyanú szerint a rendőri intézkedést, illetve a fiatalkorú családtag rendőri előállítását megakadályozva dulakodásba keveredtek a jogszerűen ott intézkedő három egyenruhás rendőrrel.

minap.hu