Embereket mentettek a fagyhaláltól Borsodban - figyeljünk egymásra a hidegben! (+videó)

2018.02.27 17:26

Valószínűleg a fagyhaláltól mentettek meg egy fiatal nőt tegnap éjjel a rendőrök Miskolcon, a Búza téren, illetve négy út szélén rekedt autóst Ároktő mellett. Kérik, hogy ha valaki segítségre szorul, vagy olyan személyt lát, akit veszély fenyeget a rendkívüli hidegben, értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

 
Rendőrök segítettek azoknak az átfagyott autósoknak, akik járműve Poroszló és Ároktő között robbant le. Miskolcon egy átfagyott nőhöz krízisautót hívtak.
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába telefonált egy férfi 2018. február 27-én egy óra előtt, hogy autójukból kifogyott a benzin, tanácstalanok. A férfi elmondta, hogy negyedmagával már több órája vesztegelnek az út szélén, és már nagyon átfagytak, ezért is hívták a rendőrséget, hátha tudnak segíteni. Tudtak. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei üzemanyagot vittek a segítségkérőknek, akik a kapott benzinnel már tovább tudtak menni.
 
Képtalálat a következőre: „krízisautó miskolc https”
 
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon, a Búza téren 2018. február 26-án egy óra előtt nem sokkal egy, az időjárási viszonyokhoz képest alulöltözött fiatal lányra lettek figyelmesek. A 21 éves nő többek között elmondta, hogy nem tud hova menni. A hidegtől remegő nőt a rendőrautóba ültették, majd úgynevezett krízisautót kértek a helyszínre, a szakemberek pedig ideiglenes szálláson helyezték el.
 
Telefonáljon: Ne hagyja hidegen a kihűlés! Amennyiben segítségre szorul, értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!
 
A rendőrök megteszik a szükséges intézkedéseket: amennyiben indokolt, gondoskodnak az érintett mentővel vagy krízisautóval történő elszállítására is.
 
minap.hu
 


 
miskolctv