Erős szezont zártak a miskolci fürdők

2019.09.11 13:14

Az esősebb nyári időjárás ellenére erős szezont zártak Miskolc fürdői. Számos családi és gasztronómiai rendezvény színesítette a strandok nyári programját, a Selyemréti Strandfürdőben pedig teljesen új sportmedencében kezdhették a szezont az úszás szerelmesei.

 

A szezon kezdetére elkészült a Selyemréti Strandfürdő teljesen új, 50 méteres, versenysportra alkalmas feszített víztükrű medencéje, mely új 4 évszakos fedést kapott, a Miskolctapolcai Strandfürdő családi medencéjében és a pancsoló részében pedig új játékoknak örülhettek a gyermekek.
 
Mindhárom fürdő bővelkedett különleges nyári programokban. Többek között családi és sportnap, Strandok éjszakája, Hagyományőrző nap és Retro-party színesítette a nyarat.
 
A miskolci fürdőkben népszerűek voltak a nyári sporttáborok, ahol több turnusban több száz miskolci gyermek tölthette tartalmas programokkal a nyári vakáció egy részét.
 
 
A miskolci fürdők mindig kiemelten támogatják a helyi kezdeményezéseket, így volt ez a Barlangfürdőben második alkalommal megrendezett Zip’s Gasztropiknik esetében is.
 
 
Több elismerés mellett kiemelendő, hogy a legnagyobb hazai szállásadó portál, a Szállás.hu ranglistáján ismét a „Legkedveltebb attrakció” lett a Miskolctapolca Barlangfürdő. A sok esemény mellett mégis a legnagyobb hír a napokban érkezett, miszerint a „Helyiek kedvenc fürdője” kategóriában I. helyezést ért el a Miskolctapolcai Strandfürdő az „Év Fürdője 2019” szavazáson. A legnagyobb fürdőket érintő szavazáson a Miskolctapolca Barlangfürdő is a top tízben végzett.
 
minap.hu