Erre mindenképpen emlékezzen! Müller Cecília megtagadta a választ…..

2021.10.23 06:51

Attól eltekintve, hogy egy közszolgának kutya kötelessége válaszolni, ha a munkaadója -vagy mi mindannyian- kérdéssel fordul hozzá. Különösen így van ez, ha egy országgyűlési képviselő tudakolózik a tisztifőorvosnál a világjárvány idején egy sokak életéről szóló ügyben.


Magyarra fordítva:
 
Müller Cecília  előre megfontoltan sumákol és nem mond véleményt - mégy nyunyókásat sem - arról, hogy illetékes főmuftiként mennyire tartja veszélyesnek az Erdélyből történő tömeges beutazást a “Békemenetre”.
 
Az esetet dokumentálva ismertette Hadházy képviselő közösségi oldalán:

 

 

 Müller Cecília megtagadta a választ arra a képviselői kérdésemre, hogy kockázatosnak tartja-e Erdélyből a tömeges beutazást a “Békemenetre” és általánosságban terveznek-e korlátozó intézkedéseket a Romániából való beutazás korlátozására.
 
Az állami szervek vezetőinek törvényes kötelessége maradt az országgyűlési képviselők tájékoztatása, papíron ennyi maradt meg a képviselők ellenőrzési jogából.
 
Müller ezt kötelességét és ezzel a demokrácia alapjait rendszeresen tiporja lábbal, de ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy gyávaságának, szervilizmusának és inkompetenciájának sok ezer honfitársunk esett áldozatul és fog még áldozatul esni.”
 
Mátrai Anna
varosikurir.hu