Fekete-Győr keményen visszaszólt Gulyásnak az ügynöközésre

2019.11.08 06:04

A Momentum elnöke szerint annak a kormánynak a nevében beszél a miniszter, amelyik orosz ügynököket engedett be az országba.

Fekete-Győr keményen visszaszólt Gulyásnak az ügynöközésre
 
Fekete-Győr András válaszolt Gulyás Gergelynek, Miniszterelnökséget vezető miniszternek, aki a csütörtöki Kormányinfón román ügynöknek titulálta a Momentum Mozgalom elnökét. A Facebook posztjában azt írta,
 
Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik... Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is..."
 
Azt is hozzátette, mielőtt másokat ügynöközi, ne felejtse el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszél.
 
Gulyás azért kezdett el román ügynöközni a Kormányinfón, mert Momentum vezetője Kolozsváron egy román elnökjelölt, Dan Barna mellett állt ki. A miniszter szerint az a nemzeti minimum, hogy Fekete-Győr az egyetlen magyar párt jelöltjét támogassa az elnökválasztáson.
 
facebook.hu