Fekete motoros hétvége: ketten meghaltak, egy fiatal férfinek leszakadt a lába

2022.05.02 07:06

Szörnyű hétvégéje volt a motorosoknak: ketten meghaltak és több ember életéért még most is küzdenek.

 
Eddig tisztázatlan okból és körülmények között május 1-jén délután Mecseknádasdnál a 6-os számú főúton egy motoros áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval. A baleset során a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a bama.hu.
 
Vasárnap délután Örkény térségében is tragikus baleset történt, személyautóval ütközött egy motoros. A baleset következtében a motort vezető 46 éves kecskeméti férfi a helyszínen meghalt - írja a baon.hu
 
Szintén vasárnap, Kiskunfélegyháza határában is történt egy súlyos baleset. Tiszaalpár felől haladt a motoros, amikor egy kanyar után a szemből érkező autós későn vette észre amikor balra ívben akart bekanyarodni, és a motoros a kocsi oldalának ütközött. A baon.hu úgy tudja, hogy a motoros férfit súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba, az autó vezetőjének nem esett baja.
 
 
Leszakadt a jobb lába egy motorosnak, amikor autóval ütközött Hatvannál szombat délután. Az autó sofőrje meg akart fordulni az úton, amikor a mögötte nagy sebességgel érkező motor belerohant, akkora erővel, hogy leszakította a kocsi elejét, majd a szalagkorlátnak csapódott. A motoron egy nő is utazott, életveszélyesen megsérült. Tömörkényen is súlyos baleset történt, egy balra kanyarodó autós sodort le egy motorost az útról.
 
 
Péntek este Baja és Bátmonostor között történt egy 21 éves fiatal motoros szenvedett súlyos balesetet, aki az ütközéstől több 10 métert repült az aszfalton és súlyosan megsérültek a végtagjai, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A motor az ütközés következtében kigyulladt, majd teljesen kiégett - írta a baon.hu.
 
 
pőlice.hu