Fekete szombat Borsodban

2015.09.13 11:35

Encs, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2015. szeptember 12-én két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. J. Roland 22 éves hernádkaki és Sz. József 43 éves miskolci lakos ellen a Miskolci Járásbíróság lopás, illetve kapcsolati erőszak vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi, az encsi, a kazincbarcikai és a mezőkövesdi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy halállal és hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további 12 esetben jutott a rendőrség tudomására.

Fiat érte utol a Volkswagent Alsózsolcán
Alsózsolca – Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Alsózsolcán történt szombaton kora délután a Kossuth úton.

Inkább árok, mint frontális Ózd-Centernél
Ózd, Sajópüspöki – Árokba hajtott a frontális ütközés előtt egy személyautó a 25-ös főúton. A baleset Sajópüspöki és Ózd között történt szombaton a délelőtti órákban.

Halálos baleset Encs és Gibárt között
Encs, Gibárt – Egy férfi vesztette életét a 3705-ös számú úton Encs és Gibárt között szombaton.