Felcsúton nem érvényes még a megváltott jegy sem!

2018.04.01 06:13

Szombat délután nagy attrakcióra készültek a több milliárd közpénz-forintért felhúzott Pancho Arénában, Orbán házi stadionjában. Orbán két csapata mérkőzött életre-halálra.

Még a Fidesz-szavazók szerint is kórházat kell építeni stadion helyett

 

Érvényes jeggyel sem biztos a bennmaradás
 
A 444.hu újságírói úgy döntöttek, hogy végignézik az év meccsét és leutaztak a kies Felcsútra, ahol annak rendje és módja szerint megvették a pénztárnál a jegyüket. Pár száz sorstársukkal együtt belézengtek a stadionba és vártak.
 
A meccs előtt még elnéztek a stadionkricsmibe, ahol egy kis pletyus azért akadt, aminek ugyan az igazságtartalma nem ellenőrzött, de úgy hírlett, hogy
 
tavasszal 8-9-10 légióssal felálló, mégis nagyon gyenge Puskás kispadjára jön Bernd Storck volt szövetségi kapitány.
 
A VIP páholyban már ott rágta a körmét Mészáros Lőrinc és a MOL-os Hernádi Zsolt. Mivel Orbán beígérte, hogy a konyhában sürög-forog , így bizonytalan volt a jelenléte az örök-rangadón, de kezdésre szerencsére befutott.
 
Kívül tágasabb
 
A 444-es kolléga fényképezni kezdett, ami szemet szúrt a mindig éber biztonságiaknak, akik közül egy kopasz kolléga a házirend megsértésére hivatkozott, miszerint szerinte, csak mobillal lehet fényképezni.
 
A bibi az egészben, hogy a házirend semmi ehhez hasonlót nem tartalmaz.
 
A megoldás az lett, hogy a kopasz úr megkért minket, hogy kövessük, ő ment elöl, a biztonsági főnök téblábolt mellettünk, aztán azt mondták, hogy csak a stadion külső részén van kifüggesztett házirend. Elég nyilvánvaló volt, hogy mi jön ezután, jeleztük is, hogy a nagy sejtést, hogy onnan minket már nem fognak visszaengedni, de mondták, hogy természetesen visszajöhetünk, és már nyitották is a kaput. Kimentünk, és olyan gyorsan tűnt el mögöttük a kopasz úr és a piros arcú biztonsági főnök, ahogy a magyar klubok befejezik a nemzetközi kupaszereplésüket.
 
Vagyis az történt, hogy hiába vettek jegyet az újságírók, a rend mindent felülbíráló őrének fölülről leszóló főnöke úgy döntött, hogy kívül tágasabb.
 
Történt mindez 2018 Magyarországán, egy állítólagos jogállam közpénzből finanszírozott létesítményében.
 
Akit esetleg a meccs eredménye érdekel, 0 – 0 lett oda, vagy ide. Mindegy mindkettő Orbánnak fütyül.
 
Forrás: 444.hu